Uw nalatenschapskantoren Legacio en MyMorpheus fuseren!

Evan
Nalatenschapsexpert
BLOG5 avril 2023

Enkele weken geleden hebben Legacio en MyMorpheus besloten om hun activiteiten en teams te fuseren om het grootste nalatenschapskantoor van België te worden. In dit artikel leggen we in grote lijnen uit waarom beide bedrijven fuseren en wat de voordelen en gevolgen daarvan zijn.

Waarom fuseren Legacio en MyMorpheus?

Gewoonweg omdat we complementair waren! We hebben namelijk ingezien dat onze teams, processen en aanpak perfect samengaan. Bovendien beschikken we samen over meer 'hefbomen' om makkelijker in contact te komen met tal van organisaties die we moeten aanspreken om families te ontlasten van de vervelende en tijdrovende stappen die ze na een overlijden moeten doorlopen.

Door de juridische en technologische kennis van alle experten samen te leggen, zullen we ook een nóg efficiëntere, transparantere en voordeligere dienstverlening aan kunnen bieden aan families die we begeleiden.

Onze identiteit?

Natuurlijk moesten we een keuze maken en we hebben ervoor gekozen om de bedrijfsnaam Legacio te behouden, alsook zijn visuele identiteit. Alle teams werden wel ondergebracht in het kantoor van MyMorpheus in Silversquare Delta. Een plek die makkelijk bereikbaar is voor onze klanten die graag ter plaatse komen voor een afspraak met onze juristen.

Een groter team met tal van talenten

Dankzij de fusie is het team de facto groter geworden. Legacio wordt zo het grootste nalatenschapskantoor in België en bestaat uit een heel divers team. Er zitten namelijk niet enkel juristen, maar ook administratief verantwoordelijken, IT-ingenieurs, verkoop- en marketingverantwoordelijken enz. in het team. Dit zal de activiteiten van Legacio nóg efficiënter maken!

Legacio is trouwens van plan om nog meer mensen aan te werven in het team, met name aan Nederlandstalige kant. Laat dus zeker van u horen. :)

Ontdek onze vacatures

En stuur ons uw sollicitatie door in twee klikken, waar u ook bent!
Onze vacatures bekijken

Voor onze klanten verandert er niets …

Klanten met openstaande dossiers bij MyMorpheus of Legacio mogen er zeker van zijn dat er voor hen absoluut niets zal veranderen. Alle dossierverantwoordelijken behouden namelijk hun huidige dossiers en blijven de contactpersoon voor de families.

Behalve dat ze in de toekomst nóg beter begeleid zullen worden

Dankzij de fusie kan Legacio namelijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen met betrekking op bijstand vóór het overlijden: testament, zorgvolmacht, voorafgaande wilsverklaringen enz. Bovendien zullen klanten ook gebruik kunnen maken van een online platform om de verschillende stappen op te volgen. Legacio zal als grootste nalatenschapskantoor in België eveneens makkelijker in contact kunnen komen met de verschillende organisaties die nodig zijn om de administratieve fases van de nalatenschap af te handelen en zal zo een nóg efficiëntere dienstverlening aan kunnen bieden.