legacio logo

Uw nalatenschap: klaar en duidelijk

Aanbevolen en vertrouwde experten

Een nalatenschap staat voor vele mensen gelijk met het onbekende. Een kluwen van praktische, administratieve en juridische procedures en plichten die zich opdringen op het slechtste ogenblik. Wat moet ik doen, hoe en binnen welke termijnen? Op wie kan ik rekenen? Vanuit deze optiek hebben wij in 2020 Legacio opgericht. Door een combinatie te vinden tussen technologie en menselijke communicatie kunnen wij, over geheel het land en 100% digitaal instaan voor de in dit kader noodzakelijke praktische, administratieve en juridische dienstverlening. Dit op een transparante wijze en tegen een faire prijs. Op deze manier kan de afhandeling van een nalatenschap zonder zorgen gebeuren voor éénieder.
team

Vermeld in de pers

team

Mijn testament

Maak uw testament in minder dan 30 minuten en bescherm uw dierbaren.

team

Uw nalatenschap beheren

Gespecialiseerde praktische, administratieve en juridische hulp en bijstand, van 895€ (BTW inbegrepen).

Het overlijden van mijn moeder was nakend. Na een eerste telefonisch contact met Legacio werd ik reeds van een groot deel van mijn zorgen ontlast en voelde mijn vader zich meteen gerustgesteld. Legacio is veel meer dan alleen een juridische wegwijzer. Op menselijke en begrijpelijke wijze werden wij, in deze moeilijke periode, vlot gehoord en geholpen. Op een duidelijke en samenhangende manier werden wij wegwijs gemaakt in het verloop van de gehele procedure verbonden aan het overlijden en werden de nodige administratieve verplichtingen voor ons opgevolgd. Ik kan u dan ook alleen maar Legacio aanraden om u bij te staan op deze complexe tocht en administratief leed te sparen. Mijn vader en ik zijn helemaal tevreden: zo voortdoen!
Eric

Onze experten beantwoorden al uw vragen

Heeft u een vraag? Onze experten zijn steeds beschikbaar voor u van 9h tot 18h, van maandag tot vrijdag.
Wij zijn er even niet

Reeds meer dan 2.000.000€ bespaard!

Dankzij onze snelle en efficiënte dienstverlening, besparen onze cliënten gemiddeld 50% op de kosten bij het beheren van een nalatenschap en de voorbereiding van een testament.

Onze gidsen

Ontdek onze gidsen, wegwijzers en artikels opgesteld door onze experten nalatenschap.

Bereid uw testament voor

Hier vindt u alles dat u moet weten over het opstellen van uw testament en het beschermen van uw dierbaren. Ontdek alles wat u moet weten over het holografisch testament.

Een uitvaart organiseren

Er zijn veel zaken waar u moet aan denken wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van een dierbare, waaronder de keuze van een begrafenisondernemer, de uitvaart zelf, de keuze van een doodskist...wij staan klaar om u hierin bij staan.

Beheer van de nalatenschap

Het afhandelen van de verschillende erfenisprocedures na een overlijden is geen gemakkelijke taak. Lees ons advies over de nalatenschap in België voor 2021.

Contacteer ons!

02 320 23 18

Terhulpsesteenweg 150 te 1170 Watermaal-Bosvoorde