Gemoedsrust krijgen

Het duurt minder dan 20 minuten om uw testament op te stellen of bij te werken
Mijn testament voorbereiden

Vermeld in de pers

HLN
Money Talk
Kanaal Z
Het Nieuwsblad
De Tijd

Beschikbare juristen

Ons team van deskundigen staat 6 dagen per week klaar om u te helpen een testament op te stellen vanuit het comfort van uw eigen huis. Of u nu een vraag hebt over het maken van een testament of hulp nodig hebt met een specifiek onderdeel van onze testamentservice, wij zijn slechts een bericht of een telefoontje van u verwijderd.
evan
boris
cyrielle

Uw eigenhandig testament in drie stappen

Stap 1

Online invullen

Volg gewoon de stap-voor-stap instructies om de nodige informatie in te vullen.
Stap 2

Documenten afdrukken

De door u verstrekte informatie wordt omgezet in nauwkeurige juridische taal en aan u teruggegeven als een afdrukbaar document.
Stap 3

Onderteken uw testament

Teneinde juridische daadkracht aan uw ontwerp van eigenhandig testament te willen geven dient u deze tekst te herhalen door hem zelf, in uw eigen geschrift en met de hand, neer te schrijven op een blanco blad papier. Dit origineel en van datum en handtekening voorzien document moet worden bijgehouden.
Onze prijs
190 €
Jaarlijkse update (10€) (facultatief)
Met onze jaarlijkse update wordt u steeds op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en kan u steeds met een gerust hart uw testament wijzigen indien gewenst. Het eerste jaar krijgt u er gratis bij. U kan deze optie ten allen tijde stopzetten..
Opname in het Centraal Register der Testamenten 95 € (facultatief)
Wanneer uw testament is opgenomen in het "Centraal Register der Testamenten" zal het bestaan ervan steeds bekend worden nadat u komt te overlijden en zal er rekening mee moeten worden gehouden.
Nu beginnen

Vertrouwelijkheidsgarantie

Het opstellen van een testament is een persoonlijke en privé aangelegenheid. Door onze beveiligde systemen blijven de door u meegedeelde gegevens volledig beveiligd en vertrouwelijk.

Onbeperkte aanpassing

Eens u uw testament heeft gemaakt, kunt u het gedurende het eerste jaar zo veel wijzigen of aanpassen als u wilt, dit zonder kosten.

Na verloop van het eerste jaar kan u verder genieten van onze ongelimiteerde dienst- en adviesverlening voor slechts 10€ per jaar.

We hebben meer dan 1 miljoen euro ingezameld voor goede doelen door schenkingen in de testamenten van onze klanten

Plan International
Médecins du monde
Natagora
Action Damien
WWF
Greenpeace

Uw vragen over het testament in België

De garantie dat uw wensen worden gerespecteerd

Het duurt minder dan 20 minuten om uw testament op te stellen of bij te werken, gratis.

Mijn testament voorbereiden