Uw nalatenschap: klaar en duidelijk

Aanbevolen en vertrouwde experten

Een nalatenschap staat voor vele mensen gelijk met het onbekende. Een kluwen van praktische, administratieve en juridische procedures en plichten die zich opdringen op het slechtste ogenblik. Wat moet ik doen, hoe en binnen welke termijnen? Op wie kan ik rekenen? Vanuit deze optiek hebben wij in 2020 Legacio opgericht. Door een combinatie te vinden tussen technologie en menselijke communicatie kunnen wij, over geheel het land en 100% digitaal instaan voor de in dit kader noodzakelijke praktische, administratieve en juridische dienstverlening. Dit op een transparante wijze en tegen een faire prijs. Op deze manier kan de afhandeling van een nalatenschap zonder zorgen gebeuren voor éénieder.
Team

Vermeld in de pers

HLN
Money Talk
Kanaal Z
Het Nieuwsblad
De Tijd

Mijn testament

Maak uw testament in minder dan 30 minuten en bescherm uw dierbaren.

Zelf een testament opstellen

Uw nalatenschap beheren

Boek een gratis consultatie met één van onze experten en laat Legacio alles regelen.

Een nalatenschap beheren
Toen mijn moeder overleed, zocht ik (met mij vader) hulp bij de verschillende procedures. Na een eerste telefonisch contact met Legacio kreeg ik meteen een heel goed gevoel, en mijn vader voelde zich meteen gerustgesteld. Legacio is veel meer dan een nalatenschapskantoor: ze tonen empathie en vriendelijkheid, luisteren altijd naar je en zijn er voor je in deze moeilijke tijd. De uitleg is duidelijk en coherent, en je profiteert van een uitstekende follow-up van de stappen die worden ondernomen. Ik kan Legacio alleen maar aanbevelen om je bij al deze procedures te begeleiden. Papa en ik zijn volledig tevreden!
Didier
Didier

Onze experten beantwoorden al uw vragen

Heeft u een vraag? Onze experten zijn steeds beschikbaar voor u van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met donderdag, behalve op vrijdag, waneer ons kantoor om 17.00 uur sluit.

Reeds meer dan 2.000.000€ bespaard!

Dankzij onze snelle en efficiënte dienstverlening, besparen onze cliënten gemiddeld 50% op de kosten bij het beheren van een nalatenschap en de voorbereiding van een testament.

Onze gidsen

Ontdek onze gidsen opgesteld door onze nalatenschapsexperten.

Bereid uw testament voor

Hier vindt u alles dat u moet weten over het opstellen van uw testament en het beschermen van uw dierbaren. Ontdek alles wat u moet weten over het holografisch testament.

Beheer van de nalatenschap

Het afhandelen van de verschillende erfenisprocedures na een overlijden is geen gemakkelijke taak. Lees ons advies over de nalatenschap in België voor 2021.

Onze blog

Ontdek onze blogartikelen om meer te weten te komen over de stappen voor en na een overlijden en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Legacio.