Bedankt om ervoor te kiezen Greenpeace in uw testament op te nemen. Als trouwe sympathisant kan dat voor u kostenloos.

Schrijf gratis uw eigen testament

Om uw gratis testament te genieten, hoeft u alleen maar de kortingscode "GREENPEACE2" in te voeren op het moment van betaling.
Nu beginnen

Beschikbare juristen

Ons team van deskundigen staat 6 dagen per week klaar om u te helpen een testament op te stellen vanuit het comfort van uw eigen huis. Of u nu een vraag hebt over het maken van een testament of hulp nodig hebt met een specifiek onderdeel van onze testamentservice, wij zijn slechts een bericht of een telefoontje van u verwijderd.
evan
boris
cyrielle

Uw eigenhandig testament in drie stappen

Stap 1

Online invullen

Volg gewoon de stap-voor-stap instructies om de nodige informatie in te vullen.
Stap 2

Documenten afdrukken

De door u verstrekte informatie wordt omgezet in nauwkeurige juridische taal en aan u teruggegeven als een afdrukbaar document.
Stap 3

Onderteken uw testament

Teneinde juridische daadkracht aan uw ontwerp van eigenhandig testament te willen geven dient u deze tekst te herhalen door hem zelf, in uw eigen geschrift en met de hand, neer te schrijven op een blanco blad papier. Dit origineel en van datum en handtekening voorzien document moet worden bijgehouden.

Vertrouwelijkheidsgarantie

Het opstellen van een testament is een persoonlijke en privé aangelegenheid. Door onze beveiligde systemen blijven de door u meegedeelde gegevens volledig beveiligd en vertrouwelijk.

Onbeperkte aanpassing

Eens u uw testament heeft gemaakt, kunt u het gedurende het eerste jaar zo veel wijzigen of aanpassen als u wilt, dit zonder kosten.

Na verloop van het eerste jaar kan u verder genieten van onze ongelimiteerde dienst- en adviesverlening voor slechts 10€ per jaar.

We hebben meer dan 1 miljoen euro ingezameld voor goede doelen door schenkingen in de testamenten van onze klanten

Plan International
Médecins du monde
Natagora
Action Damien
WWF
Greenpeace

Uw vragen over het testament in België